Star’ın Haberciliği Şarampole Yuvarlanmış!

Dün Muğla’da şarampole yuvarlanan araçla ilgili haber bugün bütün gazetelerin ana sayfasında yer alıyor. Star da bunu sağ üst köşeden “En acı anneler günü” diye vermiş. Ama Star gazetesi beni şaşırtmayıp bununla da yetinmemiş. Bu acı olayın haberinin hemen öncesine trafik cezalarının maille gönderileceğine ilşkin bir haber yapıvermiş. Ne kadar müthiş bir gelişme!

Araya eklediği Binali Yıldırım’ın dua ederkenki fotoğrafı iki haberi birbirine bağlamış. Star’ın bu garip tasarımıyla Yıldırım, daha çok ceza geliri gelsin de bütçedeki açığı kapatalım diye dua ediyor diye de anlaşılabilir. Malum, bütün parayı referandum mitinglerine insan götürebilmek için kullandılar.

Star’ın bu fotoğrafı kullanmasındaki bir başka neden ise,  Yıldırım devri bitmeden onun fotoğrafını basmayı da ihmal etmeyelim de yandaş olduğumuzu pekiştirelim düşüncesi olabilir. Yani dertlerinin vefa olmadığı çok belli.

Her ikisinde de sonuç değişmiyor. Star’ın haberciliği şarampole yuvarlanmış durumda. Ve aslında Star habercilik değil borazancılık yapıyor.