Antalya’da Market Çalışanına Erkek Şiddeti

 

Antalya’nın Kepez ilçesinde 3 Ekim günü bir markete gelen protez bacaklı basketbolcu 30 yaşındaki Mikail V.K., adını sorduğu 25 yaşındaki kasiyer Gülçin Ö.’yü ondan cevap alamayınca saldırarak darp etmişti.

Gözaltına alınıp serbest bırakılan saldırgan Mikail V.K., Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcusu olduğu kulüpden de atıldı.

Saldırıya uğrayan Gülçin Ö., psikolojisinin bozulmasıyla birlikte yaşanan şiddetten ötürü 3 günlük rapor aldığını belirtti.

Gülçin Ö. yaşadığı şiddeti şu şekilde anlattı: “Polis merkezine giderek koruma talep ettik. Ne yapacağımı bilmiyorum. Mikail V.K. gelip alışveriş yaptı, kısa süre sonra yeniden geldi. Bana almayı unuttuğu bir şeyler olduğu söyledi. Ben de ne unuttuğunu sorunca ‘Seni ve sigara almayı unutmuşum’ dedi. Elimi tutmak isteyince geriye çekildim. Adımı sordu, söylemek istemedim. Bunun üzerine hızla kasanın bulunduğu tarafa geçip bana tokat attı. Ona doğru sandalye fırlatıp kendimi korumak istedim. Ancak başarılı olamadım.”