Mudurnu Belediye Başkanı Saim Çevik, “Taciz”den Tutuklandı

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinin belediye başkanı AKP’li Saim Çevik, 25 yaşındaki T.D. adlı kadını alıkoyarak taciz ettiğinden dolayı tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde T.D. ile Saim Çevik, iş görüşmesi için restoranda yemek yedi, ardından Çevik’in evine gittiler. Çevik, birinci kattaki evinde tuvalete gittiği sırada T.D. balkondan atladı. Yaralanan kadın Çevik’in aradığı bir yakını tarafından  İzzet Baysal Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşananları hastanede polise anlatan T.D, Çevik’ten şikayetçi oldu.

T.D’nin restoranda yemek yerken bir yakınına bulundukları restoranın ismini verip ‘Beni kurtar’ diye mesaj attığı da belirtildi. Gözaltına alınan Çevik, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Çevik’in avukatı Emre Acar, müvekkilinin “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan tutuklandığını söyledi. Çevik’in ayrıca dün akşam toplanan AKP il başkanlığı yönetim kurulu toplantısında partiden ihraç edildiği ve belediye başkanlığı görevinden de istifa etmesinin istendiği belirtildi.