Devletin Paramiliter Milisleri Dernek Kurdu

Suriye’deki cihatçı çetelerle birlikte hareket eden Fatih Kaya’nın kurucusu ve başkanı olduğu “Halk Özel Harekatı” adını taşıyan yapılanma Ankara Kızılay’da tabela astı.

15 Temmuz şaibesi sonrasında AKP’liler tarafından oluşturulan paramiliter güçlerden biri olan HÖH, Dernekler Dairesi Başkanlığı’nın internet sitesinde kaydı bulunan resmi bir dernek olarak gözüküyor.

Halk Özel Harekatı Derneği’nin (HÖH) resmi internet sitesinde (https://halkozelharekati.org.tr) hakkında bölümünde yalnızca şu ifadelere yer veriliyor:

“Milli birlik ve beraberliğin buluşma noktası olan yerli STK Halk Özel Harekatı milletimizin gür sesi olmaya ve toplum içerisindeki vatanseverlerin bir çatı altında toplanması için öncülük eden milli bir oluşumdur.”

Sitede dernek ve faaliyetleri hakkında başka bir bilgi bulunmuyor.

‘ERDOĞAN CİHAD İLAN ETTİ’
Derneğin kurucusu ve başkanı Fatih Kaya hakkında, trabzonhabercisi.com isimli haber sitesinde  “Türkmen Dağındaki Kayı (IYI) Tim Komutanı ve HÖH’ün kurucusu” olarak bahsediliyor.

15 Temmuz’un ardından başlatılan ‘demokrasi nöbetlerine’ katıldığını belirten Kaya  verdiği röportajda şunları söylüyor:

“Bunun bir cihad olduğunu insanların bilmesi gerekiyor. Baş komutan Recep Tayyip Erdoğan bizlere meydanlarımızı terk etmemizi söyledi. İster 1 hafta ister 1 sene ister hiç fark etmez normal yaşantımıza da devam ederek buradaki tüm arkadaşlarımızla birlikte nöbetimize devam ediyoruz. Allah ömür verdiği sürecede devam edeceğiz. Keşke herkes bunun bilincine varabilse. Cihad kolay kolay ilan edilmez.

Devletimizin başı, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere cihad ilan etti. Bizler bunun farkındayız Rabbime şükürler olsun. Şunu da o gafiller, o hainler şunu iyi bellesin; bize sadece sokaklara inin denildi, bizlere sokaklara inin de sokakları onlardan temizleyin denseydi biz şu an sizinle Afrika’da röportaj yapıyor olurduk. Bunun bilincine varmaları lazım. Bizler Elhamdülillah Osmanlı’nın torunlarıyız.”

Kaynak: İleriHaber