“Kerhanelerden Alınan Vergilerle Maaşlarınız Ödeniyor. Gıkın Çıkmıyor Hoca”

 

Devlet iktidarının paydaşları arasında zaman zaman yaşanan polemikler, iktidardan nemalananların ve devletin, çıkarlara dayalı kirli ilişkilerini de ortaya seriyor. A9 kanalında yaptığı programla tartışılan Adnan Oktar, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kendisine yönelik olarak kullandığı “Tamamen akli dengesi bozulmuş” ifadesine tepki gösterdi ve Erbaş için “Kerhanelerden alınan paralarla, vergilerle maaşlarınız ödeniyor. Bunlara sesinizi çıkarttınız mı? Gıkın çıkmıyor hoca efendi” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Erbaş, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileri ile görüştüğü toplantıda Oktar’ın akli dengesinin yerinde olmadığını söylerken A9 kanalında yayınlanan program hakkında “İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor. Dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi?” demişti.

Bunun üzerine Adnan Oktar Diyanet İşleri Başkanı için “Kerhanelerden, kumarhanelerden, içki fabrikalardan alınan paralarla, vergilerle maaşlarınız ödeniyor. Bir kere bunlar hakkında açıklama yaptınız mı, bunlara sesinizi çıkarttınız mı? Gıkın çıkmıyor hoca efendi” dedi.