Akit’in Hedef Gösterdiği NotaBene Yayınları’na Dayanışma Büyüyor

Dün, devlet iktidarının propaganda bültenleri arasında tetikçilik “misyonu” üstlenen Akit tarafından hedef gösterilen NotaBene Yayınları’na yönelik dayanışma ve destek artıyor.  Kaos GL’nin yayınlarına TÜYAP’ta yer verdiği için hedef gösterilen NotaBene’ye Ayrıntı, Elbis ve Otonom yayınları sosyal medyadan destek mesajları yayınladı.

Ayrıntı Yayınları sosyal medya hesabından Akit’e, “Fuardayım aşkım! Baskı ve provokasyon çağrıştıran bu çabalar, daha fazla direnç üretecektir. Ayrıntı Yayınları olarak her alandaki muhalif tutumunu sürdürmeye devam eden NotaBene Yayınları’nın yanındayız” diyerek tepki gösterdi ve LGBTİ+ hareketini sembolize eden gökkuşağı emojisi koydu.

 

Elpis ve Otonom yayınları da NotaBene ve Kaos GL’ye destek için , “Velev ki fuardayız! Dayanışmayla!!!” ve “Muhalif olan her şey için daraltma ve kapatma çabalarının devam ettiği günümüzde akİT’in Kaos GL ve Notabene yayınlarına yapmış olduğu bu saygısızlığı kabul etmiyoruz. AkİT’in homofobik sapkınlığını ve sapıklığını gün yüzüne çıkartan yazılarına cevap olarak ‘Alanlar, fuarlar, kitaplar bizim, sapıklık, sapkınlık, taciz sizin’ diyoruz”  şeklinde paylaşımlarda bulundu.