Tüfekle Vurduğu Kadını Can Çekişirken Aracıyla Gezdirdi

İstanbul Küçükçekmece’de silah zoruyla eşini  aracına alan bir erkek daha sonra kadına tüfekle ateş ederek yaralanmasına sebep oldu. Yaralı bir halde can çekişen kadın, erkek tarafından ölene kadar saatlerce arabayla dolaştırıldı.

Dört ay önce Eren Erdoğan ile evlenen 22 yaşındaki Fatma Erdoğan, Eren Erdoğan’ın kendisine şiddet uygulaması sebebiyle savcılıktan uzaklaştırma kararı çıkarttırmıştı. Dün akşam saatlerinde yolu kesilen kadın,kendisine şiddet uygulayan eşi tarafından silah zoruyla araca alındı.

Katil Eren Erdoğan, bir süre tartıştığı Fatma Erdoğan’ın başına tüfekle ateş açtı ve ağır yaralanmasına sebep oldu. Saatlerce yolda can çekişen kadın, otomobilin içinde yaşamını yitirdi.

Ailesinin yanına giden katil, akrabaları tarafından ikna edilince kadının cansız bedeniyle beraber polis merkezine giderek teslim oldu ve tutuklandı.

Katil erkeğin,ayrılıklarının ilk döneminde mahallede sürekli silah sıktığı, kadının ailesinin evine gidip tehditler yağdırdığı ve gözaltına alındığı; gözaltı sırasında ise sosyal medya hesabından “Geri döneceğim” ibareli tehdit içeren bir paylaşım yaptığı açığa çıktı.