Gazeteci Olduğunu İddia Eden İsimler Arasındaki Gazetecilik Tartışmasında Seviye Oldukça Düştü

Gazeteci olduğunu iddia eden isimler Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ile Habertürk yazarı Fatih Altaylı arasındaki hakaretlere varan tartışmada seviye daha da düştü. Altaylı çok kullanılan küfürlü bir cümleye kapalı olarak yazısında yer verdi.

Ahmet Hakan, “Dijitalde de öncüyüz: İşte süper rakamlar” başlıklı yazısında, Hürriyet’in haber siteleri arasında lider olduğunu iddia ederek birçok rakama yer vermişti.

Ahmet Hakan’ın yazısına bugün Habertürk yazarı Fatih Altaylı “Hiç utanma da kalmamış” yazısında “Bir gazeteci, bir gazetenin başındaki kişi bu kadar fazla yalan söyleyebiliyorsa, o gazeteciye ve gazeteye okur güvenmemeli o yüzden yazmak zorundayım. Söz konusu kişi, eğer kendisine hâlâ gazeteci demek mümkünse, Ahmet Hakan Coşkun. Sahne adıyla Ahmet Hakan. Bu bey dün yine kendini methetmeye kalkışmış. Gazetesinin dijitalde de ne kadar çok okunduğunu, nasıl bir yükselişe geçtiğini anlatmış uzun uzun. Tam bir “At yalanı sevsinler inananı” durumu var.” dedi.

Hürriyet, Milliyet ve Posta gazetelerinin artık basılmayacağı iddialarından sonra Ahmet Hakan “Hürriyet yükseldikçe yalancılar azıyor” başlığıyla yazı yazmış ve Fatih Altaylı “Hürriyet’i kıskanan var mı emin değilim. Uçurumdan aşağı yuvarlanan birine bakıp ‘Ay keşke onun yerinde ben olsaydım. Çok kıskandım vallahi’ diyen pek olmaz. Böyle biri varsa da onun ruh sağlığı pek yerinde olmaz” demişti.

Ahmet Hakan da buna karşılık olarak “Her türlü kıskançlığın, her türlü fitnenin, her türlü yalan dolanın, her türlü çekiştirmenin, her türlü kampanyanın hedefi haline geldik, geliyoruz. Buradan tüm okurlarımıza sesleniyorum: Yalanı alışkanlık haline getiren kolpacıların Hürriyet’le ilgili verdikleri yalan yanlış hiçbir bilgiyi dikkate almayın lütfen. Bunların amacının manipülasyon olduğunu unutmayın.” demişti.