Tekstil Patronunun Oğlu Aracıyla Yolunu Kestiği Kişiyi Bıçakladı, Parasını Çaldı, Kaçtı

İstanbul’da dün akşam saatlerinde Arnavutköy, Hadımköy Ömerli Mahallesi’nde, bir tekstil şirketinin patronunun oğlu olan Muhammet Enes Uysal, kullandığı çakarlı araçla trafikte tartıştığı Dadaş Aras’ı 5 yerinden bıçakladı ve 30 bin lira parasını çalarak kaçtı.

Görgü tanıklarının anlatımlarına göre,  Dadaş Aras, 06 GE 630 plakalı araçla İstanbul Caddesi üzerinde seyir halindeyken, peşinden gelen bir minibüs, çakar ve sirenle yol istedi.

Aras, yol vermekte biraz gecikince, minibüsteki sürücü sinirlenerek kornaya basmaya başladı. Kısa bir süre sonra Aras’ın aracının yanından geçen kişi camını açarak küfür etmeye başladı.

Dadaş Aras da karşılık verdi. Araçlar seyir halindeyken yaşanan küfürleşme sonrasında, çakar bulunan minibüsün sürücüsü Muhammet Enes Uysal, Aras’ın aracının önünü kesti. Dadaş Aras bu andan sonra yaşananları cep telefonuna kaydetmeye başladı.

Görüntülerde, Dadaş Aras, aracından inerek minibüsün ön camındaki çakarı çekiyor ve ‘polise vereceğim’ diyor. Muhammet Enes Uysal, da küfür ederek, ‘polise versen ne olacak’ diyerek tehdit ediyor. Kayıt sırasında yaşadıklarını anlatan Aras, minibüs sürücüsünün kendisini polis olarak tanıttığını söylüyor.

Hastanede ifadesi alınan Dadaş Aras, seyir halindeyken çakar yakan sürücünün önce yolunu kestiğini, ardından kendini polis olarak tanıttığını dile getirdi. Aras, daha sonra da şüphelinin bıçaklı saldırısına uğradığını söyledi. Şüpheliden şikâyetçi olan Aras’ın ayrıca şüphelinin, araçta bulunan 30 bin lira parasını, kontak anahtarını ve ruhsatını alarak kaçtığını söyledi.