Alın Teri Emek Bizim, Promosyon Neden Sizin?

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi olan İZELMAN’da örgütlü DİSK/ Genel-İş İzmir 1 ve 3 No’lu Şube üyesi işçiler banka promosyon hakları için İZELMAN Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması düzenledi.

Açıklama sırasında “Yaşasın örgütlü mücadelemiz”, “Promosyon hakkımız söke söke alırız” sloganlarının atıldığı basın açıklamasını Genel-İş İzmir 3 No’lu Şube Başkanı Faruk Saral okudu.

Açıklamada “Haykırışımız şudur ki kasım ayı içerisinde bitecek olan ve bugünlerde yapılması öngörülen çalışanların maaş ödemesi yapılacağı bankanın belli olacağı ve sözleşmenin yapılacağı, nihayetinde sözleşme sonucunda banka tarafından yapılacak olan banka promosyonu biz İZELMAN çalışanları olarak yıllarca alamamaktayız” denilerek “DİSK Genel-İş 1 ve 3 No’lu Şube yönetimleri olarak belediye şirketi olan İZELMAN’daki 7 bin üyemiz adına diyoruz ki iş görme edimine bağlı olarak hak kazandığımız ücretlerin bankaya yatırılması neticesinde bu ödemelerin kazanıldığını, bu nedenle biz emekçilere verilmesi gerektiğini savunmaktayız. Alın teri bizim, emek bizim banka promosyonu neden sizin?” denildi.