İç Siyasette “Çiçek Abbas” Jargonu

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’te grup toplantısı düzenledi.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim söylemlerine yanıt veren Bahçeli, “Kılıçdaroğlu ne oldu da seçim diye tutturdu? İsteği sipariş. Her şeyin vakti var, sabret. Beklemesini bil. Erken seçime gideceksin de nereye varacaksın?” dedi. Seçimin 2023 yılında yapılacağını söyleyen Bahçeli, “Mhp sözünün eridir. Cumhurbaşkanı adayımız Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA: SÖZ GÜMÜŞ İSE SÜKUT ALTINDIR

Bahçeli :

“Seçime gidip de ne yapacak, nereye ulaşacaksın? Osman Kavala’ya olan sempatinin arkasındaki neden Sorosçuların desteğini mi almak? Kılıçdaroğlu’na diyorum ki, seçimi falan boşver, altının para ettiği bir dönemdeyiz. Söz gümüş ise sükut altındır. Sükut et de biraz kazan. Terazi var tartı var, her şeyin bir vakti var. Davetsiz gelen döşeksiz oturur. Elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde gelmez. Bu işlere kafa yorma, seçim derdine düşme, işin yoksa şahit ol, paran çoksa kefil ol. Seçim zamanında yapılacaktır.” dedi.

Bahçelinin bu ifadeleri “Çiçek Abbas” filminde Şener Şen ie İlyas Salman arasında geçen kahvehane repliğini hatırlattı .