Tecavüz Ettiği Kadının Annesine Telefonda ‘Kızına Şu An Tecavüz Ediyorum’ Diyen Erkek Serbest

Antalya’da bir erkek, çalıştığı işyerinden taksi durağına bırakma bahanesiyle aracına aldığı kadına önce fiziksel şiddet uyguladı, sonra da götürdüğü mobilya imalathanesinde tecavüz etti. Adının Murat olduğu öğrenilen, soy adı ise harf kodlama yöntemiyle gizlenen erkek, cinsel saldırı sırasında arayan kadının annesine de “Kızına şu an tecavüz ediyorum.” dedi. Gördüğü fiziksel ve cinsel şiddet sonrası intihar girişiminde bulunan kadının yüzde 99 engelli hale geldiği öğrenildi.

30 Eylül 2019’da Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde meydana gelen olayda Murat adlı erkeğin en az bir tane daha suç ortağı olduğu ve saldırganların serbest bırakıldığı belirtiliyor. Davanım takipçisi olan avukat Bilgenur Yalçın ise aynı erkek tarafından defalarca tecavüz ve ölümle tehdit edildi.

Tecavüz ettiği kadına zorla uyuşturucu da kullandırtan Murat adlı saldırgan, kadının 850 lirasını da gasp etti. Ayrıca saldırı anlarına dair görüntülerin önemli bir kısmını suç ortağı ile birlikte sildi, ancak görüntüler, veri kurtarma uzmanları tarafından kurtarıldı. İki saldırgan erkek, haklarında Antalya 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Avukat Bilgenur Yalçın’ın desteği ile hukuk mücadelesi başlatan kadın, yaşadığı travmayı atamayarak intihara teşebbüs etti. Kardeşinin son anda kurtardığı kadın, solunum cihazına bağlı olarak, annesinin yoğun bakıma çevirdiği evin bir odasında yaşamını sürdüren ve söylenenlere sadece sağ ve sol ayak başparmaklarını hafifçe hareket ettirerek tepki verebiliyor.