Gülhayat Güneş: “Emniyet Müdürü ‘En kısa sürede sana teslim edeceğim’ Dedi”

Devletin kolluk kuvveti oldukları muhtemel kişilerce 20 Ocak’ta İkitelli’de kaçırılan ve kendisinden hala haber alınamayan Gökhan Güneş’i bulmak ve “geri almak” için ailesi ve arkadaşlarının eylemleri sürüyor. Bugün İstanbul’un farklı noktalarında Gökhan Güneş için farklı eylemler gerçekleştirildi.

Gökhan’ın ablası Gülhayat Güneş, “Kardeşim bulunana kadar bize haber verilene kadar durmayacağız, susmayacağız. Bizi hiçbir şekilde yıldıramayacaklar. Herkesin sesimize ses vermesini, kardeşimin bulunmasını istiyorum” diye konuştu. Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre Gülhayat Güneş, cuma günü Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görüştüğü bir müdürle arasındaki diyalogu şu sözlerle aktardı:

“Emniyet Müdürü’ne kardeşimi bulun dediğimde, ben Gökhan’ı bulacağım demedi. ‘En kısa sürede sana teslim edeceğim’ dedi. Bu da Gökhan’ın ellerinde olduğunu gösteriyor. O nedenle bir an önce kardeşimin akıbeti hakkında bilgi versinler. Bugün kardeşim, yarın bir başkası olabilir. Kamuoyu ses versin.”